Općina Vinica za Općinu Drenovci

Napisala on Sri, 28/05/2014 - 09:05,

Završila je akcija prikupljanja humanitarne pomoći namijenjene stanovništvu na poplavom stradalim područjima. Prikupljenu pomoć će u četvrtak, 29. svibnja, u prihvatnom centru predstavnicima Općine Drenovci uručiti načelnik Općine g.Marijan Kostanjevac. Prikupljeno je više od 5,5 t prehrambenih i higijenskih proizvoda te razne odjeće i obuće, a dostavu prikupljene pomoći obaviti će vlastitim kamionom g. Ivan Krajnc.

- Ovim putem, u ime svih viničkih udruga, župnog Caritasa i njihovih predstavnika , koji su  od samog početka uključeni u akciju , želim zahvaliti svim žiteljima Općine na iskazanoj solidarnosti sa stradalim stanovništvom te humanitarnoj donaciji . Zahvaljujem i djeci iz Dječjeg vrtića "Zvjezdice" kao i učenicima Osnovne škole koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju, kao i trgovinama „Hrgarek“, „Taban“ i „Caki-trans“ koje su se donacijom odazvale pozivu za pomoć.

Naglašavam da aktivnosti Općine Vinica neće prestati dostavom prikupljene pomoći, već će se u dogovoru s odgovornim osobama te u skladu s potrebama stanovništva na ugroženom području nastaviti, izjavio je načelnik Marijan Kostanjevac.