Završna priredba Male škole

Napisala on Uto, 10/06/2014 - 09:06,

Dječji vrtić Zvjezdice i ove godine priredbom se oprostio od budućih malih školaraca. Nizom odgojno-obrazovnih aktivnosti djeca su nadograđivala i bogatila postojeće znanje, usvajala nove vještine i navike, stvarala pozitivnu sliku o sebi i drugima, upoznavala svijet oko sebe... Na taj način tete iz „male škole“ potaknule su kod djece sposobnost lakše prilagodbe na novu sredinu i nove obaveze koje su ispred njih.

Dio usvojenog i naučenog djeca su pokazala na završnoj priredbi. Tako se od pjesama moglo čuti 4 čarobne riječi, Nova igra, Abeceda, Hoki poki,... Bilo je tu i recitacija Štefek na biciklinu, Đak prvak,.... igrokaza Tirba kraj puta, Tata i sin, Ana bez zuba.. i još mnogo toga. Svatko je imao priliku stati pred publiku i izvesti svoju točku.

Ove pedagoške godine ispratili smo 35 budućih školaraca. Program Male škole u sklopu vrtića pohađalo je 16-tero djece, a kraći program pripreme za školu 19-tero djece, u poslijepodnevnom terminu, od travnja do lipnja.

- Kao i svake godine Općina Vinica je u cijelosti financirala program Male škole. Svim malim školarcima želimo mnogo zdravlja, sreće, uspjeha, ali i mnogo petica i veselih trenutaka, izjavio je načelnik Općine Marijan. .Kostanjevac