Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

OPĆINA VINICA ĆE ISPLATITI BOŽIĆNICE UZ PRIMJENU EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

Svi umirovljenici na području Općine Vinica, čija ukupna primanja (inozemna mirovina i hrvatska mirovina) koji ne premašuju limit od ukupno 1.900,00 kn, od Općine će dobiti tako zvanu „božićnicu“ u iznosu od 200,00 kn. Jednako tako potporu mogu ostvariti i svi oni koji su nezaposleni i stariji od 50 godina te su prijavljeni na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje minimalno 60 dana, jednako kao i oni koji ostvaruju pravo na naknadu za tuđu pomoć i njegu bez drugih prihoda.

– Ove smo godine povećali cenzus u visini mirovine za 150,00 kn, a samu naknadu za 50,00 kn, želeći tako obuhvatiti veći broj penzionera. Zbog epidemioloških mjera i same situacije naknade će se dijeliti u prizemlju zgrade Općine od 15. prosinca do 18. prosinca 2020. godine i to u vremenu od 11:00 do 14:00 sati uz sve propisane epidemiološke mjere (svaki korisnik naknade mora nositi masku te se pridržavati uputa djelatnika Općine koji će koordinirati isplatu potpora).

Zbog svih navedenih činjenica i preporuka, isplate božićnica će se vršiti slijedećim rasporedom:

15. PROSINAC naselje Gornje Ladanje

16. PROSINAC naselje Vinica

17. PROSINAC naselje Donje Vratno, Vinica breg i Goruševnjak

18. PROSINAC naselje Marčan i Pešćenica Vinička

 Molimo da se svi korisnici pridržavaju termina koji su navedeni kako bi se isplata mogla vršiti prema svim propisanim mjerama.

Skip to content