Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Općina Vinica dodijelila nagrade najuspješnijim učenicima i mentorima Osnovne škole Vinica

U ponedjeljak,  20.srpnja, u dvorani Općine Vinica, održana je dodjela nagrada učenicima i mentorima Osnovne škole Vinica za postignute rezultate  na natjecanjima, susretima i smotrama u školskoj 2021./2022. godini.

Nagrade najuspješnijima podijelio je načelnik Općine Vinica dr. sc. Branimir Štimec, prof. koji je već više puta istaknuo da će se zalagati za poticanje izvrsnosti  i nagraditi  trud i zalaganje, pa je tako ove godine iz općinskog proračuna za nagrade učenicima izdvojeno 13.600,00 kuna  i mentorima 8.900,00 kn.  Načelnik Općine Vinica, dr. sc. Branimir Štimec, prof. i ove se godine odrekao svoje mentorske nagrade u korist većeg iznosa nagrada učenicima.

Nagrađeni su učenici s postignutim izvrsnim rezultatima na raznim državnim i županijskim natjecanjima, nacionalnim natječajima i festivalima te njihovi mentori, a također i učenici koji su tijekom svojeg osnovnoškolskog obrazovanja, u svih osam godina ostvarili odličan uspjeh i uzorno vladanje.

Načelnik je svakom učeniku čestitao na ostvarenom rezultatu, pohvalio  trud i zalaganje te čestitao  ravnateljici Osnovne škole Vinica na uspješnom završetku školske godine.

Ravnateljica Osnovne škole Vinica, Mirjana Jambriško zahvalila je Općini Vinica na odličnoj suradnji, nabavi knjiga za sve nagrađivane učenike te na izdvojenim sredstvima za novčane nagrade učenicima i mentorima.

Skip to content