Javni poziv za prijavu štete nastale uslijed prirodne nepogode od tuče na području Općine Vinica

1.6.2022. - 8.6.2022. NEAKTIVAN DOKUMENT

Područje Općine Vinica dana 25.svibnja ove godine bilo je zahvaćeno olujnim nevremenom s jakom tučom, a koje je nanijelo velike štete na poljoprivredi, građevinskim objektima i infrastrukturi.

Područje Općine Vinica dana 25.svibnja ove godine bilo je zahvaćeno olujnim nevremenom s jakom tučom, a koje je nanijelo velike štete na poljoprivredi, građevinskim objektima i infrastrukturi.

Župan Varaždinske županije Odlukom (KLASA: 320-18/22-01/3, URBROJ: 2186-02/1-22-20 od 31. svibnja 2022.godine) proglasio je prirodnu nepogodu od tuče za područja Gradova Varaždin i Lepoglava te za Općine: Bednja, Donja Voća, Vinica, Petrijanec, Maruševec, Mali Bukovec, Veliki Bukovec i Sveti Đurđ.

Stoga pozivamo sve ovlaštenike da najkasnije do 08. lipnja 2022. godine na propisanom Obrascu PN podnesu prijavu štete od prirodne nepogode – tuče:

Uz Obrazac PN , obavezno se dostavlja slijedeća dokumentacija: 

  • Ispunjeni obrazac Izjave o neposjedovanju osiguranja
  • Preslika posjedovnog lista ili obrazac B Upisnika OPG-a za 2022.godinu
  • Preslika iskaznice
  • Broj tekućeg ili žiro računa prijavitelja na koji će se izvršiti isplata u slučaju odobravanja iste

Potpune prijave štete podnose se u pravilu elektronskom poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u Jedinstveni upravni odjel, radnim danom u vremenu od 12,00 do 14,00 sati ili poštom na adresu: Općina Vinica, Marčan, Vinička 5, 42207 Vinica.

NAPOMENA:

U obrazac PN obavezno se za imovinu na kojoj je nastala šteta unose svi brojevi katastarskih čestica po katastarskim općinama, zasijana kultura na svakoj od čestica te se zasijana kultura iskazuje u m2 odnosno ha.

Podaci za dugogodišnje nasade (voćnjake i vinograde) iskazuju se u broju stabala ili trsova.

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.