85. redovna izvještajna sjednica skupštine DVD-a Vratno Donje

OBJAVLJENO 10.3.2023.  |  AUTOR: Općina Vinica

U subotu, 04. ožujka, s početkom u 18 h održana je 85. redovna izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Vratno Donje.

Na sjednici je iznešen Izvještaj o radu društva kroz 2022. godinu te Plan rada za 2023. godinu. U Planu rada za 2023. godinu naglasak je stavljen na školovanje, opremanje vatrogasaca i rad s vatrogasnim podmladkom i mladeži sa ciljem odličnog rezultata na nadolazećim natjecanjima.

Na kraju sjednice podijeljene su spomenice za dugogodišnji rad u organizaciji. Spomenica vatrogasni veteran dodijeljena je Slavku Humeku i Josipu Lukačeku. Stjepanu Lukačeku dodijeljena je  spomenica za 50 godina. Ivici Humeku za 30, Luki Vrbnjaku za 20  te Josipu Jambrišku je dodijeljena spomenica za 10 godina. Uz spomenice podijeljene su diplome Marku Levaniću, Mirku Ivačiću i Marku Pavloviću za vatrogasnog časnika, a Ivanu Horvatu, Andriji Cecelji i Josipu Jambrišku za vatrogasca. U članstvo su primljena dva nova člana. 

Načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Stimec, prof. prisustvovao je Izvještajnoj sjednici gdje se obratio prisutnima, zahvalio DVD-u Vratno Donje na humanitarnom radu i radu s mladima te im je poželio puno uspjeha u nadolazećim aktivnostima. Također, istaknuo je kako DVD Donje Vratno ima podršku od Općine Vinica.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.