Općini Vinica dodijeljena je računalna oprema

OBJAVLJENO 18.4.2023.  |  AUTOR: Općina Vinica
Općini Vinica dodijeljena je računalna oprema

U sklopu projekta Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, OpćiniVinica je ovih dana dodijeljena računalna oprema s ciljem digitalizacije procesa prostornog planiranja i graditeljstva.

Riječ je o projektu koji je između ostalih usmjeren prema jedinicama lokalne samouprave s ciljem opremanja upravnih tijela računalnom opremom čime se doprinosi unaprjeđenju sustava prostornog uređenja kroz digitalnu transformaciju poslovnih procesa, unaprjeđenje informatičke obrade, digitalizacije i verifikacije dokumenata te se osigurava rad u Informacijskom sustavu prostorno uređenja – ISPU. Temeljem Sporazuma Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine i Općine Vinica, isporučeni suračunalna oprema, prijenosno računalo i računalni monitor.

Uz zahvale Ministarstvu, načelnik dr. sc. Branimir Štimec, prof. izrazio je zadovoljstvo što je Općina Vinica jedna od općina koja je dobila ovu vrijednu računalnu opremu te istaknuo  kako će ona itekako biti od koristi Općini Vinica u daljnjem procesu informatizacije i digitalizacije, a sve sa svrhom jednostavnijeg i bržeg obrađivanja zahtjeva struke i mještana.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.