Održane tradicionalne 8. Seoske sportske igre „Kapla“

OBJAVLJENO 29.6.2023.  |  AUTOR: Općina Vinica

Udruga za sport i rekreaciju „Kapla“ Gornje Ladanje u subotu je organizirala tradicionalne 8. Seoske sportske igre na terenima SRC u Gornjem Ladanju.

Igre okupljaju staro i mlado uz  velik odaziv djece sa roditeljima koji su željno iščekivali sam početak natjecanja. Uz zabavu, smijeh i veselje djeca su se natjecala u nekoliko disciplina od kojih su skakanje u vreći, nošenje jajeta u žlici, utrka mladih vatrogasaca s preponama te vožnja spretnost na biciklu. Sav višak energije koje nisu potrošili na igrama usmjerili su na atraktivne napuhance koji su bili pripremljeni za svu prisutnu djecu.

Nakon dječjih natjecanja krenule su igre i za odrasle gdje se natjecalo u stolnom tenisu, odbojci na pijesku, bacanju kamena s ramena, povlačenje užeta, dok je posebna atrakcija bila streljaštvo koje je okupilo sve uzraste.

Uz lijepo vrijeme i zabavu igre su uspješno odigrane na veselje svih mještana, a posebno naših najmlađih zbog kojih će se tradicija nastaviti uz još više novih događanja i zabave.

Načelnik Općine Vinica, dr. sc. Branimir Štimec, prof., čestitao je domaćinu na još jednoj uspješnoj organizaciji seoskih igara te zajedno sa predsjednikom Vijeća Općine Vinica  gospodinom Štromarom podijelio medalje najuspješnijim natjecateljima.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.