Nabavljena komunalna oprema za uređenje javnih i zelenih površina na području Općine Vinica

OBJAVLJENO 22.12.2023.  |  AUTOR: Općina Vinica

Kako bi Općina Vinica doprinijela boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i pružanju komunalnih usluga, nabavljene su klupe i koševi. 

Temeljem prijave na Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnoga gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2023. godini nabavljeno je 20 koševa za smeće, 10 klupa s naslonom, 10 klupa bez naslona i 2 klupe kružne.

Ukupna vrijednost projekta je 29.337,50 EUR te je financiran sredstvima proračuna Općine Vinica i sredstvima Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. Općini Vinica Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine dodijelilo je iznos od 10.500,00 EUR za kupnju komunalne opreme.

Načelnik dr.sc. Branimir Štimec, prof. ističe: „Nabavom komunalne opreme povećat će se komunalni standard Općine Vinica jer će sada mještani moći uživati u urednim javnim i zelenim površinama, a time i u uređenoj, modernoj i urbanoj cjelini. Novopostavljena komunalna oprema doprinijet će vizualnosti općine te ojačati kvalitetu i kvantitetu turističke ponude Vinice."

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.