Završna priredba Dječjeg vrtića Vinica

OBJAVLJENO 29.5.2024.  |  AUTOR: Općina Vinica

Završna priredba Dječjeg vrtića Vinica održana je 29.05.2024. godine u velikoj dvorani Općine Vinica.

Načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof. i zamjenica ravnateljice Ksenija Humek pozdravili su roditelje djece, bake i djedove te sveprisutne goste.

Prigodnim programom 37 djece starijih skupina oprostili su se od svojih odgojiteljica i vrtića jer ih nakon niza veselih vrtićkih dana uskoro čeka škola. Predškolci su izveli prigodan program s puno truda i ljubavi. Pjesmama i recitacijama zahvalili su za sretne vrtićke dane i život u igri, pjesmi i druženju. Pred njima je sada torba puna knjiga i škola za koju su spremni, a potekla je i poneka suza radosnica zbog ovako lijepoga trenutka kao i žalosnica zbog rastanka. Od djece su se oprostile i njihove odgojiteljice Bojana Banec i Erika Kos istaknuvši kako im je bila  čast voditi ovu predškolsku skupinu. Naglasile su roditeljima kako imaju prekrasnu djecu, pametnu, marljivu, znatiželjnu, pomalo zaigranu no punu potencijala. Savjetovale su da im budu oslonac i vječna podrška kako u nadolazećim školskim obavezama tako i u životu općenito. Potom su svakom djetetu uručile zasluženu diplomu i prigodan dar koji će ih podsjećati na sretne i predivne dane provedene u vrtiću kao i na prijatelje s kojima su se igrali.

Djeca skupina Lavići, Pužići, Bubamarci i  Ježići predstavili su se roditeljima braći i sestrama pjesmicama, plesom i recitacijama uz podršku odgajateljica.

Zamjenica ravnateljice Ksenija Humek zahvalila je djeci i roditeljima na povjerenju tijekom proteklih godina provedenih u vrtiću, ali i ohrabrila djecu za nove pobjede i radosti u životu i školi. Kratko se osvrnula na brojne aktivnosti i projekte u kojima su sudjelovali tokom ove pedagoške godine i zahvalila se svim odgojiteljima na trudu i veoma kvalitetnom radu.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.