Održane 7. Seoske sportske igre u Gornjem Ladanju

OBJAVLJENO 28.6.2022.  |  AUTOR: admin

Dana 25.06.2022. godine Udruga za sport i rekreaciju „Kapla“ Gornje Ladanje organizirala je već tradicionalne 7. Seoske sportske igre na terenima SRC u Gornjem Ladanju.

Igre tradicionalno okupljaju staro i mlado, al posebno treba naglasiti velik odaziv djece sa roditeljima koji su željno iščekivali sam početak natjecanja. Uz zabavu, smijeh i veselje djeca su se natjecala u nekoliko disciplina od kojih su skakanje u vreći, nošenje jajeta u žlici i utrka mladih vatrogasaca s preponama. Sav višak energije koje nisu potrošili na igrama usmjerili su na napuhance koji su bili pripremljeni za svu prisutnu djecu.

Nakon dječjih natjecanja krenule su igre i za odrasle gdje se natjecalo u stolnom tenisu, odbojci na pijesku, bacanju kamena s ramena, povlačenje užeta….,a naglasak je bio prvenstveno na druženju svih prisutnih mještana.

U organizaciji igara osim samih članova sudjelovala je Općina Vinica,te niz sponzora svojim donacijama kojima se pomoglo u samoj organizaciji igara, te time nagradili entuzijazam samih članova udruge za organizaciju takve manifestacije.

Uz lijepo vrijeme i zabavu igre su uspješno odigrane na veselje svih mještana, a posebno naših najmlađih zbog kojih će se tradicija nastaviti uz još više novih događanja i zabave.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.